HAIKU

Sylwia Aszendorf

ŻÓŁTKO TO ŻYCIE
CENNYM ATOMEM JAJA
CUD W JAJECZNICY

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 19 września 2014
anonim
  • Mithril
    ...to są dopiero jaja

    · Zgłoś · 10 lat
  • wera
    haiku?????

    Pani niech se lepiej ogarnie te WŁOCHY, pozmywa, albo co...

    · Zgłoś · 10 lat
  • Sylwia Aszendorf
    JAK ZAPOZNACIE SIĘ Z OPTYMALNYM ŻYWIENIEM DR KWAŚNIEWSKIEGO TO MOŻE COŚ DO WAS DOTRZE

    · Zgłoś · 10 lat