Literatura

Za wiernych (wiersz)

Potisz

muszę pojawiać się w świątyni

 

przypominają mnie
myślą mową uczynkiem

 

szukamy pomocy
powtarzając krzywdy


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 21 września 2014, 13:09
Dla mnie to taki zapisek w kalendarzu na zakończenie mijającego dnia.
hadwao
hadwao 21 września 2014, 13:50
Zgrabna miniatura - podoba się
Potisz
Potisz 21 września 2014, 14:53
ciekawie to ujęłaś ;)
Dzięki, hadwao :)
calvados
calvados 22 września 2014, 06:41
tak, Ir dobrze to ujęła, nic nie zatrzymuje
Potisz
Potisz 22 września 2014, 13:15
No to innym razem was zatrzymam :)
przysłano: 21 września 2014 (historia)

Inne teksty autora

Przekonanie
Potisz
Opuszczeni
Potisz
Próba
Potisz
Klęczącemu
Potisz
Łaska
Potisz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca