Za wiernych

Potisz

muszę pojawiać się w świątyni

 

przypominają mnie
myślą mową uczynkiem

 

szukamy pomocy
powtarzając krzywdy

Oceń ten tekst
Potisz
Potisz
Wiersz · 21 września 2014
anonim
  • Potisz
    No to innym razem was zatrzymam :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • calvados
    tak, Ir dobrze to ujęła, nic nie zatrzymuje

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    ciekawie to ujęłaś ;)
    Dzięki, hadwao :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Zgrabna miniatura - podoba się

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    Dla mnie to taki zapisek w kalendarzu na zakończenie mijającego dnia.

    · Zgłoś · 10 lat temu