W MOIM ŻYCIU

Sylwia Aszendorf

 

W moim życiu chciałabym 
Być uczciwa
Szczera sama z sobą 
Jak czysta woda 
Jak błękit nieba 
Chciałabym namalować każdą chwilę 
Spędzoną z Tobą 
Od rana do wieczora 
Jak ogień oczyszczający 
Rozpalać nasze zmysły 
Nasze serca 
Odzyskać poczucie 
Miłości i bezpieczeństwa.

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 września 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Z emocjami

    · Zgłoś · 10 lat