kręcimy / Flinstons

Cyjanek Z.W.C. vel En.El

ciężko coś tak jednoznacznie wydłubać z nosa
szczególnie jeśli w głowie brakuje domina
a wtedy z góry wiadomo że na seksie skończy się klisza
dla nas zostanie rytualne bębnienie i wyjdziemy
zadowoleni że jeszcze żyjemy podczas gdy ci z drugiej strony
będą rachować przez całą noc

 

podobnie jak ci którzy obiecują
że świnie będą po sobie sprzątać w korycie
a potem same zgotują coś pysznego
powinni schować ręce do kieszeni

żeby nie roznosić błota

 

dlatego ja mieszkam w jaskini

okno mam jedno wychodzę przez nie na spacer

nie brakuje mi złomu ani
żadnej złotówki która nim jest

 

 

Cyjanek Z.W.C. vel En.El
Cyjanek Z.W.C. vel En.El
Wiersz · 23 września 2014
anonim
  • Mi Lo
    "podobnie" zbędne
    "...dlatego mieszkam w jaskini a okno mam jedno..."
    niechże wersyfikacja zmieni rytmikę. pomyśl nad tym

    · Zgłoś · 10 lat
  • Cyjanek Z.W.C. vel En.El
    Zmieniony rytm, wydaje się ok

    · Zgłoś · 10 lat