Ulka to szczupła dziewczyna
Nosi krótką fryzure
Lubi mnie
Przeżywa moje wiersze ale
ja już jej nie pomogę
wiem że przeszła przez piekło
A dzieci w szkole nie obsługiwali się delikatnie z małą Ulką
Chyba teraz jest jeszcze większym cieniem niż była
rok temu
Czasami śni mi się jako psychiczna
Rozlewa cole
I prosi abym się nią zajęła
A ja jak idiotka
nie wiem czy potrafię oswoić tak dzikiego kota.
One - dzieci...a więc błąd.
"Obsługiwali" ?...raczej " obchodziły" / dzieci obchodziły się/ ..."traktowały".
Czy ktoś, kto rozlewa colę musi być psychiczny?
Nie wiem czy mam rację, ale dla mnie to taka notatka, nic więcej.