Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Teoretycznie Każdy
Cisza
Cisza
Teoretycznie Każdy
Za głośno
W sercu smutno
Choć, jak może narząd czuć
myśleć tęsknić?
Cisza tętni swoim życiem
wzrasta
Kłębi się i zatacza
Przewraca
Panoszy się nazbyt arogancko
Za głośno
Lubię
Teoretycznie Każdy
Wiersz · 26 września 2014
×
Zgłoś obraźliwe treści