NIE ŁATWO ŻYĆ
Z BAGAŻEM DOŚWIADCZEŃ
GDY MYŚLI WIRUJĄ W GŁOWIE
DRĄŻĄ W TWYM MÓZGU JAK
KROPLA W SKALE
SUROWYM SĘDZIĄ W OCENIE
TYSIĄCE PRAGNIEŃ
WZLOY UPADKI
I SYZYFOWA PRACA
NIEPEWNE JUTRO
I TY W POTRZEBIE
CZUŁOŚCIĄ SWĄ PRZYTŁACZASZ
A JA MAM TYLKO JEDNO MARZENIE
CZAS BY POKOCHAĆ SIEBIE
POKOCHAĆ SIEBIE
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
27 września 2014