pokusa

Jacek JacoM Michalski

dłonie związane wężem

plotą białe palce

bardziej złowrogo

symbol kpi z kajdanek

szukając jabłka

na niewinnym drzewie

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 września 2014
anonim