Wierzę ci

Ela Kwiecińska

Wierzę ci

ufam że nie chcesz mnie okłamać

że jest jak mówisz

nie inaczej.

 

Wierzę ci

i nie niszcz tego

swoim kłamstwem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 4 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 28 września 2014
anonim