przed
przed siebie
iść przed siebie iść
rzucić wciąż iść przed siebie iść wciąż rzucić
przerzucić wciąż iść przed siebie iść wciąż przerzucić
najwyżej most miast miast most najwyżej
stromo wciąż wyżej wyżej wciąż stromo
trzeba wiele stopni stopni wiele trzeba
piąć się choć wysoko wysoko choć się piąć
w górę tylko głowę głowę tylko w górę