Co wieczór

ollex

Co wieczór”

 

Co wieczór mówie Tobie

Dobranoc,bo tylko Ty,

jesteś mą dziewczyną wybraną.

 

Dlatego kochana w chwilach

gdy Cię bardzo potrzebuję,

Twoje piękne oczy całuję.

 

Wiem że masz złe doświadczenie,

lecz ja się nigdy nie zmnienię,

lecz jeśli mi uwierzysz, możesz

prawdziwą miłość przeżyć.

 

ollex
ollex
Wiersz · 2 października 2014
anonim
  • Mithril
    "Co wieczór [mówie] (Tobie)
    [Dobranoc,bo] tylko (Ty),
    jesteś (mą) dziewczyną wybraną.

    Dlatego kochana w chwilach
    gdy (Cię) bardzo potrzebuję,
    (Twoje) piękne oczy całuję.

    Wiem że masz złe doświadczenie,
    lecz (ja) się nigdy nie [zmnienię],
    lecz jeśli (mi) uwierzysz, możesz
    prawdziwą miłość przeżyć."

    przy bydlętach i zaimkach, to; wczesnogimnazjalny walentykowo-pamiętnikowiec

    · Zgłoś · 10 lat