gusła

Jacek JacoM Michalski

nie lubimy niepewności

z niej czasem skrzydła

lub drżenie rak z kieliszkiem

nie mieszajmy w to boga

gdy ziemia tak płaska jak okrągła

i ten sam koniec końców

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 października 2014
anonim