nie raz dwa

Grzesiek z nick-ąd

a kiedy przyjdzie nam zrozumieć
że koniec kiedyś nadejść musi
nie zgub się w histerycznym tłumie
by we śnie nie raz do mnie wrócić

przytulić słowa pod żebrami
proste na prostsze pozamieniać
te które kocham nie na pamieć
te które dałaś od niechcenia

szeptasz że ciągle ciebie nie znam
bo życie nazbyt często kłamie
i choć nie wszędzie byłaś jedna
zawsze jedyną pozostaniesz

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 5 października 2014
anonim
  • Abi-syn
    najpiękniejsze uczucia opisane pięknymi, bo prostymi, słowami, czuć kunszt i dbałość o detale, trzy strofy, w nich zawarte parę lat życia razem, choć to Twój wiersz, podpisuję się pod końcówką.

    Z pozdrowieniami

    A-s

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ir
    Oooo...jaka piękna deklaracja uczuć.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Cyjanek Z.W.C. vel En.El
    Podoba mi się, dowód że nawet z rymami można :)

    pzdr
    Cyjanek

    · Zgłoś · 10 lat