fest oktober

Abi-syn

 

 

jest alles gute albo lepiej

wstawiony przez złocistość

nie zważam na nadmiar

 

cycatej blondyny co obok

wdzięcznie ociera pianę

z pyska wściekle dobra

naturlich kształty nawykłe

do trącania i poklepywań nie

tylko po ramieniu już z nią za

pan brat śpiewam keine grenzen

 

właśnie ją przekroczyłem

 

 

 

 

 

 

 

 

Abi-syn
Abi-syn
Wiersz · 5 października 2014
anonim
  • Cytra
    Szkoda, że nie znam niemieckiego....

    · Zgłoś · 10 lat
  • Abi-syn
    Witaj Cytro, szybciutko uzupełniam:

    alles gute - bardzo dobrze
    naturlich - naturalnie, oczywiście
    keine grenzen - żadnych granic

    Dzięki za wpis

    · Zgłoś · 10 lat