wszystko to kurz

abojawiem

wszystko idzie

na rozkurz

tyle samo warte

wszystko złoto

co cała pozłota

 

i ten co się jąka

i ten co śpiewa

jak mu zagrają

tyle samo są

warci i nie warci  

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 8 października 2014