amulet

Ata

miejsca nie mają znaczenia
statystycznie biorąc 
rzecz jest wszędzie 

 

taka sama troska 
promyk uśmiechu


każda dłoń

ściska kamień 
z wieży Babel

Ata
Ata
Wiersz · 9 października 2014
anonim
  • Cyjanek Z.W.C. vel En.El
    Ten wiersz troszkę za bardzo rozmyty, niedopracowany,

    ale dobry i tak,

    pzdr
    cyjanek

    · Zgłoś · 10 lat
  • gaj
    przed czym chroni? :)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Marcin Sierszyński
    Mi przypadło do gustu wspomniane "rozmycie" wiersza, szczególnie jego konstrukcja, pozostawiająca miejsce do popisu dla odbiorcy/odbiorczyni.

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ten się podoba, fajna metaforyka i wszystko trzyma rama

    · Zgłoś · 9 lat