skale

Jacek JacoM Michalski

ma pan rację panie albercie

zimna nie ma

zero absolutne i nic mniej

ciepło nieskończone

tak z wiedzą i wiarą

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 października 2014
anonim