Bywa

Potisz

podobno mam w genach
bycie człowiekiem

rozpoznawalnym po nazwisku
nie pysku

mogłem wybrać
między złym a dobrym dziennikarzem
zabij mnie
ale nie pamiętam który uczył moralności

co wzbudzało niechęć
musiałem tworzyć fałszerstwa
mądrych słów i głupich czynów od których wiało
zachodem

teraz chcę ustanowić prawo
do bycia kimś więcej

mów mi po imieniu
one łatwiej mieszczą się w gazetach
Potisz
Potisz
Wiersz · 10 października 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Przeplatanka wersów, które łapią mnie nie tylko za serce i takich, które ten uścisk luzują.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Cieszę się, że udało mi się sprostać Twym oczekiwaniom:)

    · Zgłoś · 10 lat