P JAK SŁOWA ESTETA

Halina Bilenki

jedyny w swoim rodzaju

a jakże pospolity

 

nikt obrazowo tak

nie maluje jak on

słowami

 

ubezwłasnowolniony

z racji strapionej duszy

rozbiera się do naga

byleby ujawnić to co

się ukrywa zdziwionemu

światu...

 

 

jedyny w swoim rodzaju

a jakże pospolity

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Halina Bilenki
Halina Bilenki
Wiersz · 11 października 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "jedyny w swoim rodzaju, a jakże pospolity" jak my wszyscy tu zebrani :)

    · Zgłoś · 9 lat temu