Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Nika
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni
Nika
" I umieramy
Aby żyć
Nieśmiertelni
Wrogowie czasu
Oszukujemy los
Patrząc w oczy diabłu
Zostaniemy na wieczność
Tu będziemy trwać
Zawsze i na zawsze
Więc umieramy"
Lubię
Nika
Wiersz · 13 października 2014
×
Zgłoś obraźliwe treści