Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Nika
Zbawienie
Zbawienie
Nika
"Patrzę...
Jak wszystko odchodzi z wiatrem
Bez echa
Opuszcza mnie i spogląda z daleka
Śmiejąc się szyderczo wyczekuje na mój ruch
Na krok wprzód
Lecz odwracam się powoli, łapiąc ostatni oddech
Ostatni powiew wiatru
Niesie mnie
Ku zbawieniu"
Lubię
Nika
Wiersz · 13 października 2014
×
Zgłoś obraźliwe treści