ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE

Sylwia Aszendorf

ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE

CÓŻ Z TEGO ŻE 
ŻYCIE MI DAŁEŚ
I PRZEDWCZEŚNIE ODEBRAŁEŚ
W MOMENCIE PEŁNI SZCZĘŚCIA
NADZIEI I SPEŁNIENIA

NIEZROZUMIAŁE SĄ ŚCIEŻKI 
TWOJE BOŻE
NIE CHCĘ TU POLEMIZOWAĆ
JAKI SENS MA ŚMIERĆ CZŁOWIEKA
BY ŚWIAT ZREPEROWAĆ

CZY ONI TO DOCENIĄ
ZROZUMIEJĄ WRESZCIE
ŻE TWÓJ PLAN BOŻE
SPEŁNI SIĘ W KONTEKŚCIE

ZROZUMIEĆ CIĘ BOŻE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 14 października 2014
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    Z TWOJEGO KOMENTARZA TYLKO ,,ŻE,, MI POMOGŁO...I ZA TO DZIĘKUJĘ...

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ir
    Daruj sobie, to jest w dalszym ciągu to samo ględzenie, tylko mój komentarz był Ci niewygodny.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...bez zmian, nadal kocopolizm zaangażowany

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    MUSIAŁAM POPRAWIĆ...JAK NIE TO NIE ZROZUMIEJĄ...TRZEBA PRZYSLOWIOWO ,,KAWĘ NA ŁAWĘ,,

    · Zgłoś · 9 lat temu