ANIOŁ ŚMIERCI

Sylwia Aszendorf

 

ZAWÓD PIELĘGNIARKI WYBRAŁA
W RZYMIE UMBERTO PRIMO PRACOWAŁA
CHCIAŁA DORÓWNĄĆ BOGU
ANIOŁEM ŚMIERCI SIĘ NAZWAŁA
W KROPLÓWKACH CHLOREK POTASU PODAWAŁA

ILU PACJENTÓW UŚMIERCIŁA
WIE TYLKO BÓG I ONA
SZALONA
ANIOŁEM ŚMIERCI SIĘ NAZWAŁA

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 15 października 2014
anonim