NIGDY WAS NIE OPUSZCZĘ

Sylwia Aszendorf



DANE MI BYŁO 
PRZEŻYĆ MOJE ŻYCIE
CHOĆ KRÓTKO
W PEŁNI JEGO ROZKWICIE

TALENTEM OBDARZONA
W PRACY MEJ SPEŁNIONA
Z UŚMIECHEM NA TWARZY
SZŁAM DO PRZODU

RODZINĘ ZAŁOŻYŁAM
I TYLKO DLA NIEJ ŻYŁAM
OWOCEM MEJ MIŁOŚCI
TRÓJKĘ DZIECI URODZIŁAM

I CHOĆ CHOROBA
ZNIEWOLIŁA ME CIAŁO
MOJE SERCE NIGDY KOCHAĆ
NIE PRZESTAŁO

CODZIENNIE NA KAWĘ
Z BOGIEM CHODZIŁAM
JEMU MOJE ŻYCIE
Z WIARĄ POWIERZYŁAM

JEDNEGO TYLKO PRAGNĘ
NA KOŃCU TEJ PODRÓŻY
NIE PŁACZCIE PO MNIE
JA NIGDY WAS NIE OPUSZCZĘ.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 15 października 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    tylko mnie strasz :) Pozdro!

    · Zgłoś · 9 lat temu