szkice

Jacek JacoM Michalski

noc ma barwę kobiecych kolan

wspina się do kręgu

to opada windą

tajemnice wypisane

powyżej barków i poniżej bioder

połączone osia szpiku

wszyscy je znają

wszystkim się wydaje

a to tylko rys

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 16 października 2014
anonim
  • Mi Lo
    "...wszystkim się wydaje a to tylko rys" mnie nie smakuje.

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "... tajemnice wypisane powyżej barków i poniżej bioder" świetne, dla mnie jest to jak taki uśmiech Grochowiaka.

    · Zgłoś · 10 lat