w otoczeniu
przystanków z gazetą czy słuchawką
nieprzystosowani
do porannych plotek na temat
chronicznie samotnego wieczoru
nabawiliśmy się wstydu
oderwanego od marzeń
w otoczeniu
przystanków z gazetą czy słuchawką
nieprzystosowani
do porannych plotek na temat
chronicznie samotnego wieczoru
nabawiliśmy się wstydu
oderwanego od marzeń
Varzyvo, podoba się, to jest ważne:)
Mało liryczny jestem ;)
Szanta, ostatnio w autobusie jeden młody człowiek ze słuchawkami na uszach tak rozstawił nogi, że trudno było przejść. Oczywiście, nie zauważał innych ludzi, tak był zasłuchany.
Dzięki, szanta, za opinię i ocenę :)
pzdr ;)
Dzięki!