Uznana

Potisz

z troską przerwane pożegnanie
by nadać nazwę jutrzejszym wiadomościom

 

nie możesz być zapamiętana inaczej
niż dziewczyny z sąsiedztwa

gdzie pokazywały zmiany
części ciała

 

sprowadzone do postaci
udanego życia

Potisz
Potisz
Wiersz · 18 października 2014
anonim
  • Potisz
    Zaczynam tęsknić za jakaś opinią;(

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    niż dziewczyny z sąsiedztwa
    """gdzie pokazywały zmiany części ciała"""
    sprowadzone do postaci
    udanego życia
    ==> kumam, o co chodzi. jednocześnie nie akceptując podania. to nie jest tekst do Polshitu, czy innego Tefałenu. usiądź na tym fragmentem chwilę i złóż starannie.
    piszesz strasznie zwięźle, więc niech ten komunikat płynie. ok?

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Chyba też kumam - zbyt sprawozdawczo :))

    · Zgłoś · 10 lat