odbędę leżąc
liczba chętnych
nieograniczona
oprawa muzyczna
miejscowy organista
i pani dżastina
skrzypaczka
altowa
zapewniam że trzy dni
i trzy noce mogę bisować
tylko nie chlipać nie smarkać
wsłuchiwać się w słowo
nim odpłynie
barka przymierza