ostatni wieczorek

Jarosław Baprawski

odbędę leżąc
liczba chętnych
nieograniczona

 

oprawa muzyczna
miejscowy organista
i pani dżastina
skrzypaczka
altowa

 

zapewniam że trzy dni
i trzy noce mogę bisować

 

tylko nie chlipać nie smarkać
wsłuchiwać się w słowo
nim odpłynie

 

barka przymierza

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 19 października 2014
anonim