„Horoskop”
Byk z Baranem
się pobodzie,ale
zawsze żyją w zgodzie.
Panna chciała by
Wodnika,
ale ciągle go unika.
Strzelec chce ustrzelić
Koziororożca,ale
strzała nie jest ostra.
Ryba z Rakiem żyją
w wodzie,w czasie
łowów żyją w trwodze.
Bliźnięta,-
chcą wiedzieć ile
ważą,i na Wagę włarzą.
Lew i Skorpion to są
szuje ,każdy coś
dla siebie knuje.
Całej płęty morał taki
każdy z znaków jest
nijaki.