wypuśćmy słowo tak
i zobaczymy reakcje na nie
(coś jak piski kobiety u szczytu)
wypowiadane przez Stworzenie
całość polega na (meta)fizyce ptaka
wystarczy spojrzeć jak wbija się w
chmury i odlatuje a wtedy tak tak
nie nie* nie dochodzi do głosu
za to oni dochodzą z głosem
rzadko jednocześnie
raczej osobno
czy upadli?
* Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi. (Mt 5:33-37)