WYPIJMY ZA ZDROWIE

Sylwia Aszendorf



WYPIJMY DZIŚ ZA ZDROWIE
NIECH KAŻDY W SWEJ CHOROBIE
ODNAJDZIE W SOBIE SIŁĘ
I WIARĘ W UZDROWIENIE

BO WIARA CZYNI CUDA
MODLITWĄ PRZEPEŁNIONA
W SWEJ SZCZEREJ INTENCJI
DO BOGA WRÓT PUKA

OTWÓRZ OCZY CZŁOWIEKU
WSŁUCHAJ SIĘ WRESZCIE
W SIEBIE
NAUCZ SIĘ ODRÓŻNIAĆ
CO DOBRE DLA CIEBIE

JA CI RĘKĘ PODAM
BYŚ NA NOGI STANĄŁ
LECZ TY ZACZNIJ SŁUCHAĆ
MNIE I SWEGO CIAŁA

PRZECIEŻ W MOIM DOMU
NIKT NIE CHORUJE
WZNIEŚMY WIĘC TEN TOAST
ZA LUDZKOŚCI ZDROWIE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 22 października 2014
anonim
  • Vox
    ...Więc zablokował się pani caps lock, tak?

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ir
    "...w swojej...w sobie...w swej...w siebie...ciebie...ci...ty...mnie...swego...

    Zaimków osobowych na dwa albo i trzy utwory.
    Tekst jak zwykle cieniutki.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    ...brednie

    · Zgłoś · 9 lat temu