złość

Jacek JacoM Michalski

widzę tych natchnionych

pełnych boga w ustach

ale ich komunia

to obciąganie pały

gdzie uciec od mądrych

i mądrzejszych

od tak światłych

że zaślepionych

wszyscy jesteśmy

pierdolnięci

to szaleństwo bez nazwy

nie ustrzegliśmy

krojenia chleba

dzieląc się obłudą jak

opłatkiem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 października 2014
anonim