Miara zamierania. Pomiary.

Oskar Rakowski

Odkąd zamierzałem,
dotąd czuję się zniszczony i
wszystko mi się plątać zaczyna.

 

Zanieczyszczone
źródło wszechbytu
okazało się zbyt czyste.


Odkąd zamierzaliśmy odpoczywać
na galaktycznym hamaku
wspólnie lecz bez współudziału.

 

Oceń ten tekst
Oskar Rakowski
Oskar Rakowski
Wiersz · 27 października 2014
anonim