Ojcu

Abi-syn

 

 

 

Ty nie odszedłeś Ty jesteś

punktem w ogromie jestestw

śladem ścieśnionym w ziemi

krzyżem w koronie z cierni

 

spokojem i wyciszeniem

i syna Twojego cierpieniem

 

 

 

 

 

Dzień Zaduszny 2010

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Abi-syn
Abi-syn
Wiersz · 30 października 2014
anonim