Lubię jeść w makdonaldzie
lubię zjadać moje zasiłki dla bezrobotnych
i chodzić na spotkania PRO 8 które nauczą mnie
jak zarabiam
i że znajdę pracę
Lubię powiedzieć chłopakowi
że ma kuśkę
i wkleić mu na ścianę
tekst z lowsów
i ugotować potrawę z bakłażana
sera kamembert z bazylią z donicy
przepis najlepszych kucharzy.
Za to mnie kocha.
Nasz związek jest idealny
bo potwierdził mi to
na romantycznej kolacji
w mak Donaldzie