***

Ata

wszystko co mam to latarnia
nie gasnąca oddaję jej hołd 
jak najjaśniejszej z gwiazd 

podążam łuną światła 
po falującej wodzie zimno
przeminie to złudzenie

tylko zniekształca skórę

Ata
Ata
Wiersz · 1 listopada 2014
anonim
  • Mithril
    "podążam łuną (...) po falującej wodzie
    zimno przeminie to złudzenie
    (...) zniekształca skórę"

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    dziekuje, sluszne wskazowki :)

    · Zgłoś · 10 lat