bez tytułu

Magdalena Żebrowska

mamo nóżki moje kiedy pieściłaś

nóżki małej dziewczynki

nie myślałaś że będą to niegdyś nogi sztywne

trupie

oświęcimskie badyle

suche patyki

tak mamo

piórka mi przypnij

a wzlecę wysoko wysoko

najwyżej jak się da

do nieba byle bóg pan dał

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Magdalena Żebrowska
Magdalena Żebrowska
Wiersz · 1 listopada 2014
anonim