Ptak - anioł

doris

Tryskające szczęście
Tryskająca radość
Żyjesz, co dzień żyjesz
Artystycznie płacząc
Wzbijasz, co dzień
Wzbijasz się nad ziemię
Ptak - wolności. Ptak - anioł
Nieludzki sen
Sen, nie. Nie - sen

Spadasz w realiźmie płacząc
Pękasz wraz z porażką
Nie masz drogi, prócz tej gwiezdnej?
Anioł - klęski. Ptak - anioł

Dla Doroty J.


doris
doris
Wiersz · 8 marca 2000
anonim
  • Anka
    lubie takie tematy.Bardzo pierzaste:]

    · Zgłoś · 20 lat