jest tak jesiennie pięknie
aż żal dupę ściska jak gardło wieczne odpoczywanie
dwadzieścia lat zaczęło się wczoraj
uczeni tragicznie zaniżyli prędkość światła i inne ważne prędkości
o czym zawiadamia w bólu remanent zębów i błędów
ryba psuje się od głowy
od błędów i zaniedbań zęby
jest tak jesiennie
a ja babie lato wspominam
i placek z makiem nie wiadomo jak posianym