Pamiątka

Potisz

nie moje grzechy
przypominają o znaku krzyża

wolno je wyznać jedynie
świętemu obrazowi

 

na pamiątkę
chleb po
wraz z pokutą przed

 

o tym mogę mówić
tylko po bożemu

Oceń ten tekst
Potisz
Potisz
Wiersz · 3 listopada 2014
anonim