Ukazania

Potisz

z okazji medialnej śmierci
składamy wyniki badań
z uśmiechem
dobrze wyglądającym na zdjęciach

 

będzie legendą
poprzez pożegnanie

 

na pierwszych stronach dla niewiernych
jeszcze nieciekawa
za życia 

Potisz
Potisz
Wiersz · 4 listopada 2014
anonim