Nadszedł koniec świata
Apokalipsa dzisiejszego dnia
Nie zmieniłem nic
w swoim życiu
W głębi wody swojej duszy
Dokonuje rachunku sumienia
Tak głęboko, jak tylko zdołam
Wsadzić rękę
Dlaczego myśłimy o końcu
Na samym początku
Tak to prawda
Czas skończył się dzisiaj
Teraz czekamy na
Przebudzenie
Przedwiośnie jutra
Rozczaruje nas brakiem małp
Między chatami Hobbitów
Beczki wina i miodu
Koza pójdzie spać
Z tatuażem na tyłku
To koniec świata
Dzisiaj
Zaćmienie
Uśpienie
Apokalipsa
Jutro nastąpi
Przebudzenie