zsynchronizowaliśmy się
nasz czas oddychania
odliczaniem pocałunków
flagowanie w kolorze czerwieni
podczas bitwy o przetrwanie
kwiatów różanych
nie patrzymy czy ktoś inny akurat nosi je w kieszeni
bo w kalendarzu istotne są tylko dni kolejnych spotkań
rezygnacja ze sprinterskich myśli
w pamięci pozostają te o intensywności spaceru
przeciwko sztormom posiadamy dwa słowa
o zapachu zefiru
słońce na Twoich włosach
optowałbym jednak przy całościowej minuskule bez akcentowania zaimka
za to tekst jak ta lala.
wiersz też jest rozsynchronizowany