Literatura

Wszystko do kitu (wiersz)

Piotr

Wszystko jest do kitu

kartki pełne zeszytów

ulice pełne tego syfu

hipokryzji bez liku
 

puste przestrzenie szczytów

stojący w kolejce zaszczytów i

program do wypełniania pitu

Wszystko jest bez sensu
 

Bez kitu.


przysłano: 5 listopada 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca