Samantha Geimer

Potisz

krzywdy przez lata
widnieją bez potrzebnego podpisu
oraz fotek które i tak by wyblakły

 

jak dzieciństwo
oświetlane blaskiem pożyczanej
sławy

 

gdy oglądam się na zdjęciach
starając równie dobrze
pozować

Potisz
Potisz
Wiersz · 5 listopada 2014
anonim