Co to jest smutek?

m.górski

Smutek jest wtedy kiedy

żywa osoba oświadcza Mi

że już nie żyje

m.górski
m.górski
Wiersz · 9 listopada 2014
anonim
  • Mithril
    "Smutek jest wtedy kiedy żywa osoba oświadcza Mi że już nie żyje"

    · Zgłoś · 10 lat