wirtualność ?

Jacek JacoM Michalski

zapominamy żyć
manekiny sztafażu
nieustanna promocja opakowań
jesteśmy gdy nas widzą
nawet pijemy stadnie
rozebrani w nagi plastik
udajemy udawanie

najbardziej kochamy oglądać
której nikt nie opowie
niepomni że wspólna

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 listopada 2014
anonim
  • Mi Lo
    gdy wersy są zbyt nowoczesne, hasłowe i hermetyczne, to mogę jedynie rozłożyć ręce.
    nie podoba mi się.

    · Zgłoś · 10 lat