Zasłużony

Potisz

 

po ostatnim obchodzie
odznaczony za wysiłek
w trwaniu

pocieszenia powędrowały
do innych pokoi gdzie czekają
następcy

z bólem
ale jeszcze powalczę
o wieczny odpoczynek
Potisz
Potisz
Wiersz · 11 listopada 2014
anonim